De montageinstructies

Het monteren van de magnetische telefoonhouder is een eenvoudige klus die je in enkele minuten kan doen. Door de onderstaande stappen te volgen, kun je de magnetische telefoonhouder veilig en gemakkelijk monteren!

Eenmaal gemonteerd is je smartphone gemakkelijk en snel, met één hand te bevestigen!

Stap 1 – Kies de gewenste plaats

Kies een geschikte plaats voor de telefoonhouder: in ieder geval op een horizontaal ventilatierooster. In het midden van het dashboard, of aan de linkerzijde van het stuur. Zorg ervoor dat de magnetische telefoonhouder niet in de weg zit. 

Stap 2 – Bevestig de klem

Klem de ergonomische haakklem vast aan het gewenste horizontale ventilatierooster. Draai de klem strak door middel van de draaiknop. 

Let op: de telefoonhouder is niet geschikt voor auto’s zonder horizontale ventilatieroosters!

Stap 3 – Plak de meegeleverde metalen plaat

Plak een van de twee meegeleverde metalen platen met 3M-kleefpad aan je telefoon. De metalen plaat kan zowel op het hoesje, als tussen het hoesje en de telefoon geplaatst worden.

Stap 4 – Bevestig de telefoon aan de houder

Gemakkelijke bevestiging met één hand! Houdt de telefoon dicht bij de magnetische telefoonhouder, en het magnetische veld doet de rest! De telefoonhouder auto is 360° draaibaar, waardoor je je telefoon gemakkelijk kan positioneren voor optimale kijkhoek.