Bofacom is een marketingbureau met specialisatie op SEO en het verkopen op de Marketplaces. Wij hebben de juiste kennis, creativiteit en know how om het gewenste resultaat te behalen.

De millennials van Bofacom:

Wij zijn opgegroeid in een tijd van sterke technische vooruitgang, wij zijn echte millennials. Inmiddels ligt de kennis niet alleen meer bij MSN, Hyves of Facebook. Nee, voor alle vragen omtrent SEO of het verkopen op de Marketplaces ben jij bij Bofacom aan het juiste adres. Wij bieden de brug tussen e-commerce en online marketing. Want verkopen willen we allemaal, niet waar?

Het motto:
“Als wij het niet weten, weet niemand het!”

Wij staan er voor dat wij up to date zijn, met de juiste kennis van de huidige online markt. Wij combineren de nieuwste technieken te samen met de juiste methodieken zodat wij elke klant uitmuntend kunnen voorzien van de juiste adviezen.

Online marketing specialisten

Wij weten als geen ander dat specialisme in de markt key is tot succes. Daarom werken wij samen met een vast team van specialisten die er voor zorgen dat elk aspect van de online marketing is afgedekt. Samen sta je sterk en omdat wij deze filosofie aanhangen zorgen wij ervoor dat wij op elk vlak van de online marketing excelleren en niets aan het toeval overlaten. De sleutel tot het succes, lees uw succes, tot de online markt is gegarandeerd!