WordPress Support

Een website vergt onderhoud. Soms moet je updates uitvoeren of treed er een technisch probleem op. Dan is het fijn om een WordPress specialist achter de hand te hebben!

Neem contact op met mij

Support & Onderhoud

Een partij voor onderhoud, support en doorontwikkeling van jouw website? Wij zorgen ervoor dat jouw WordPress website up-to-date is en aanpassingen snel worden doorgevoerd. Kies voor het maandelijkse Support-abonnement of de slimme WordPress-strippenkaart. Met deze strippenkaart laat jij updates en aanpassingen doorvoeren wanneer jij dat nodig vindt.

Onderhoud van jouw WordPress website

Het uitvoeren van onderhoud is van essentieel belang voor een goedwerkende WordPress website. Op deze manier waarborg je de functionaliteit, stabiliteit en veiligheid. Tijdens het uitvoeren van een update loop je het risico dat bepaalde functionaliteiten veranderen. Besteed je je updates uit? Dan ben je verzekerd dat het onderhoud goed wordt uitgevoerd en de website volledig functioneel blijft.

Support / Ondersteuning

Als ondernemer ben je al druk genoeg en wil je waarschijnlijk niet zelf bezig zijn met het uitvoeren van lastige aanpassingen of het installeren van nieuwe plug-ins. Het is een tijdrovende klus, vooral als het niet direct lukt. Iedereen kan weleens wat hulp gebruiken. Door het inschakelen van een WordPress specialist worden deze updates en aanpassingen snel en deskundig uitgevoerd.

WordPress strippenkaart

Tegen een aantrekkelijk uurtarief uitbreidingen, updates of andere werkzaamheden uitvoeren? Maak gebruik van de WordPress strippenkaart. Iedere update of wijziging wordt in eenheden van 15 minuten afgeboekt. De strippenkaart is 1 jaar geldig vanaf de datum van afgifte.

  • Uitvoeren van updates WordPress, thema’s en plug-ins
  • Wijzigen van tekst en afbeeldingen
  • Toevoegen funtionaliteiten
  • Plaatsen van berichten in de blog
  • Installeren en instellen nieuwe plug-ins
  • Werkzaamheden SEO
  • Werkzaamheden SEA
  • Hulp gebruik WordPress