Verkopen op de Marketplaces?

Online verkopen is belangrijker dan ooit tevoren. In 2020 hebben veel bedrijven besloten in de e-commerce te duiken of hun verkoopkanalen uit te breiden. Benieuwd wat de mogelijkheden voor jouw organisatie zijn?

Neem contact op!

Freelance Marketplace-experts

Succesvol verkopen op de marketplaces is niet alleen het uploaden van je producten. Het is belangrijk dat je de zoekmachine achter de marktplaats begrijpt. Wij staan klaar om jou te helpen bij het van A-tot-Z opzetten van een verkopersaccount. Kies voor een specialist, zodat jij je tijd steken in jouw specialisatie!

SEO en content optimalisatie

Zoekmachine optimalisatie vormt de basis voor jouw positie in een marktplaats. Een hoge positie zorgt voor meer verkopen. Staan jouw producten wel online, maar haal je er niet genoeg verkopen uit? Overweeg dan om de optimalisatie aan een expert over te laten!

Adverteren op de marktplaatsen

Start een advertentie campagne om jouw producten een boost te geven. Op deze manier verhoog je je verkopen en bouw je aan jouw verkopersautoriteit. Dit zorgt weer voor een verbetering van jouw positie in de organische zoekresultaten!

Full service dienstverlening

Met de full service dienstverlening voor het verkopen op de marktplaatsen ben je gegarandeerd van online succes. Ben je benieuwd naar meer informatie of wil je gelijk beginnen? Wij zijn slechts één berichtje van je verwijderd!

Multi Channel Integratie

Het steeds wisselen van de kanalen voor het beheer van bestellingen of het aanpassen van artikeldata kan een tijdrovende klus worden. Maar dat kan anders!

Met een zogenoemd ”multi channel platform” kan dit vanuit één gecentraliseerd systeem. Een krachtige integratie dat jouw systeem met internationale marktplaatsen verbind. Voorbeelden zijn Channel Engine en Channable.

Bereik nieuwe klanten via de Marketplaces

Welke marktplaatsen zijn interessant voor mijn business?

Dat is afhankelijk van jouw product en doelgroep. Er zijn een vele marktplaatsen waar je jouw producten kunt aanbieden, zoals: Amazon, Bol.com, Ebay, Etsy, FonQ, Wehkamp en meer!

Bofacom werkt samen met:

MPExpert - De Marketplace expert van Nederland